Faciliteiten

Update: dinsdag 20 juli 2021

Voor hotelgasten en abonnementhouders gelden de reguliere openingstijden: Zwembad, sauna, stoombad en fitness zijn dagelijks geopend van 07.00-22.00. Om teleurstellingen te voorkomen werken wij met tijdblokken van 30 minuten via een reserveringslijst. Zo heeft iedereen de mogelijkheid heeft om gebruik te kunnen maken van het zwembad en de gym. Ben je hotelgast, dan kan je bij check-in of tijdens je verblijf een reservering maken. Abonnementhouders vragen wij om vooraf te bellen om een tijdblok te reserveren +31 (0) 20 236 00 40.

Voor leden van Onefit zijn de fitness en het zwembad geopend van maandag t/m donderdag 07.00-21.00 (met uitzondering van feestdagen). Het boeken van behandelingen blijft mogelijk en kan je telefonisch of online boeken bij WellCome Wellness.

Je kan hier je behandeling online boeken.


WellCome Wellness heeft diverse wellness faciliteiten waar je heerlijk kunt ontspannen. Er is een Finse sauna en een Turks stoombad aanwezig. Daarnaast zijn er 2 voetenbaden en een verwarmd zwembad (26 graden). Er zijn ligstoelen aanwezig!

Uniek: zwemmen met uitzicht over het IJ!

In de fitness ruimte is diverse apparatuur beschikbaar waar je op een verantwoorde manier aan jezelf kunt werken. Op zoek naar nóg meer ontspanning? Boek dan een van onze behandelingen! Er zijn 2 behandelkamers beschikbaar en er is een duobehandeling ruimte. Je kunt terecht bij WellCome Wellness voor huidverbetering, gezichts- en lichaamsbehandelingen, kuren en hand- en voetverzorging. Bekijk het volledige aanbod hier of blader door de brochure hieronder!

Het dragen van badkleding is in onze sauna en stoombad niet toegestaan.