Faciliteiten

Update 23 februari 2021

Vanaf woensdag 3 maart is WellCome Wellness geopend voor behandelingen.

Je kan hier je behandeling online boeken.

Alle overige faciliteiten zijn gesloten voor abonnementhouders en hotelgasten. Dit geldt voor de gym, het zwembad, sauna en stoombad. Houd onze website in de gaten voor updates.

Update 4 november 2020

Vanaf 4 november 22.00u zijn het zwembad en de sauna/stoombad gesloten. De fitness is dagelijks geopend van 07.00 – 22.00 voor hotelgasten en abonnees. Voor leden van Onefit is de fitness geopend van maandag t/m donderdag 07.00-22.00. Het boeken van behandelingen blijft mogelijk en kan je telefonisch of online boeken bij WellCome Wellness. Houd onze website in de gaten voor updates.

WellCome Wellness heeft diverse wellness faciliteiten waar je heerlijk kunt ontspannen. Er is een Finse sauna en een Turks stoombad aanwezig. Daarnaast zijn er 2 voetenbaden en een verwarmd zwembad (26 graden). Er zijn ligstoelen aanwezig!

Uniek: zwemmen met uitzicht over het IJ!

In de fitness ruimte is diverse apparatuur beschikbaar waar je op een verantwoorde manier aan jezelf kunt werken. Op zoek naar nóg meer ontspanning? Boek dan een van onze behandelingen! Er zijn 2 behandelkamers beschikbaar en er is een duobehandeling ruimte. Je kunt terecht bij WellCome Wellness voor huidverbetering, gezichts- en lichaamsbehandelingen, kuren en hand- en voetverzorging. Bekijk het volledige aanbod hier of blader door de brochure hieronder!

Het dragen van badkleding is in onze sauna en stoombad niet toegestaan.